Heden 25 juli 2005 bereikte ons het droeve bericht van het overlijden van ons koorlid Rien Maas.
Rien wist sinds een jaar geleden dat hij ongeneeslijk ziek was. Vandaag is het onvermijdelijke gebeurd. Rien is helaas overleden.
Op een bewonderenswaardige wijze heeft Rien zijn ziekte gedragen. Hij bleef zolang als hij fysiek bij machte was meedoen aan alle dingen die zijn leven altijd bepaalden. Een van die dingen was zingen; zingen in Het Nulands Gemengd Koor, waar ook zoveel van de andere familieleden deel van uit maken en maakten. Ook het zingen in het C-mans-koor vond hij prachtig.
Rien zong in ons koor als bas en had een prima stem. Zijn overlijden is een groot verlies voor ons koor.
Maar bovenal verliezen we in Rien een vriend en een karaktervolle en warme persoonlijkheid die we niet snel zullen vergeten.

Wij wensen zijn vrouw Rita en zijn kinderen Debbie en haar vriend Jory en Renske en Yvonne en alle naaste familieleden heel veel sterkte bij het verwerken van dit definitieve afscheid van hun dierbare.
Moge het hun tot troost en steun strekken dat wij als koor de plechtige uitvaartmis a.s. vrijdag 29 juli 2005 -om 10 uur-zullen opluisteren en dat wij alleen maar goede herinneringen aan Rien zullen blijven bewaren.

Namens Bestuur en leden,
Bart Gevers, voorzitter