Ons bereikte het bericht van het toch vrij plotselinge overlijden van ons lid Ad Voets, op maandag 19 december 2005. Ad was 68 jaar.

Ad was sedert 4 maart 1974 zanger van "Het Nulands Gemengd koor". Als bas heeft hij zijn sporen ruimschoots verdiend. Hij zong zo graag. En hij zong zo goed! En hij was er zo graag bij, ook voor de gezelligheid en de onderlinge vriendschap.
Ook in het C-manskoor was hij een gewaardeerd lid. Daar kwam zijn van nature vrolijke aard nog meer tot zijn recht dan in ons koor.

Na de tegenslag in dit jaar met het verlies van zijn enige dochter Anja, kwam er langzaamaan weer een beetje tekening in het leven van Ad en zijn echtgenote Mien, alhoewel dit verlies natuurlijk aldoor gevoeld werd. Maar de zang heeft hem zeker geholpen om weer een beetje uit het dal te klauteren.

Wij verliezen in Ad een zanger van formaat, we verliezen een man die rustig op de achtergrond bleef maar altijd present was bij repetities en optredens. We verliezen een gewaardeerd lid, die we posthuum nog willen danken voor zijn bijdrage aan het koor.
Ad , wij zullen jou uitgeleide doen met de zang waar jij van hield.
Wij zullen je erg missen.
Het aanstaande Kerstconcert zullen we opdragen aan jou en die ander kanjer die dit jaar overleed, Rien Maas.

Namens Bestuur, leden , dirigent, lid van verdienste, ere-lid en alle buitengewone leden wensen wij zijn echtgenote Mien en zijn zoon René en schoondochter Marianne alle sterkte om dit verlies te kunnen dragen.

Bart Gevers, voorzitter
19 december 2005